ONLINE OPLOSSINGEN OP SCHAAL VAN ELKE KMO

The CountrySite is dé digitale partner voor de kmo. Wij zijn ondernemers met een passie voor technologie en een oog voor de digitale leefwereld van vandaag.

We nemen de tijd om jou, onze klant, echt te leren kennen. We luisteren naar je zakelijke wensen en noden. We analyseren de sterktes en pijnpunten. Pas daarna gaan we aan slag. Met kennis van zaken en erg gestructureerd.

Elk project is uniek en krijgt onze onverdeelde aandacht. Want bij ons ben je niet de zoveelste in de rij. In een mum van tijd brengen we jouw online business tot het hoogste niveau. Welkom!

DIENSTEN

Webdesign

Webshop

Marketing

Grafisch design

Webapplicaties

Data-inzichten

ONZE AANPAK

De kunst van het Plannen

01

De beste voorbereiding voor morgen is het werk van vandaag uitstekend doen. Daarom maken we een gedetailleerd plan van aanpak voor jouw project. Hierin schrijven we het idee, de wensen en noden van jou als klant uit en zetten ze in actiepunten om.

01

Designers komen op het toneel

02

We bouwen een eerste skelet, definiëren de huisstijl en bepalen de thematiek. Het project neemt een duidelijke vorm aan.

02

Vele handen maken licht werk

03

Nu het algemene kader er staat, starten we met de ontwikkeling en de invulling ervan. Webarchitecten, grafisch designers, developers, programmeurs, marketeers,… elk lid van ons team van specialisten gaat aan de slag om zijn deel succesvol op te leveren.

03

Klaar voor lancering

04

Alles wordt een laatste keer uitvoerig getest en verfijnd. Dan is het tijd om uit de kast te komen. We leveren het project op en stellen het trots voor aan het publiek.

04

We zijn er voor je

05

Wij verlaten het podium niet na oplevering van het project. Integendeel! We leveren de nodige support en brengen samen met jou vervolgprojecten in kaart. Deze gieten we in een nieuw plan van aanpak en zo is de cirkel rond.

05

ONZE MISSIE

Wij willen elke kmo in Damme ondersteunen in hun digitalisering door technologie en design tot in de perfectie te verenigen.

ONZE MISSIE

Wij willen elke kmo in Damme ondersteunen in hun digitalisering door technologie en design tot in de perfectie te verenigen.

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Geen woorden, maar daden. Daar staan wij achter en daarom illustreren we onze aanpak graag met enkele gerealiseerde projecten. Hier ontdek je hoe wij in de praktijk elk project behandelen alsof het ons eigen project is.

slide 4
slide3
slide2
slide1
 1. Step 1

 2. Step 2

 3. Step 3

 4. Step 4

TESTIMONIALS

 1. Ik wil jullie bedanken voor het persoonlijk contact en jullie professionele input. Ik ben zeer blij met het eindresultaat!

  Jesse Labeur - Zaakvoerder Pazyryk
 2. De website van Fracarita Belgium, mijn werkgever, was al een tijdje aan vernieuwing toe. Ik nam contact op met Benjamin van The Countrysite en we hadden al heel snel een plan en ontwerp voor een nieuwe, moderne, responsive website. Ondertussen staat die online en krijgen we alleen maar lovende commentaren! Het resultaat van een professionele, hands-on-aanpak van Benjamin en zijn team. Top!

  Jonas Scherrens - Communicatieverantwoordelijke Fracarita Belgium
 3. The CountrySite ondersteunt mij enorm in mijn Marketingcampagnes. Een goede opvolging bij nieuwe projecten, directe actie bij vragen en eigenhandig aanbrengen van nieuwe ideeën liggen aan de basis van onze goede samenwerking.

  Tom Vanden Eynde - Zaakvoerder SaniTom
 4. Na een aantal slechte ervaringen met agencies uit het Brugse, werd mij aangeraden om met The CountrySite uit Damme te werken. Een GOUDEN TIP die ik al veel eerder had moeten krijgen!

  Maxim Rachman - Zaakvoerder RACHMAN

BLOG