Beveilig je digitale identiteit

Wist je dat NASA en het Pentagon in 1999 werden gehackt door een 15-jarige? Jawel, een 15-jarige. Jonathan James, gekend onder de codenaam C0mrade, kraakte een wachtwoord waarmee hij wist binnen te komen in het NASA netwerk. Hij stal er $1,7 miljoen aan software en kraakte gaandeweg ook nog eens het Pentagon wapencomputersysteem. Jonathans stunt zorgde ervoor dat NASA de computers voor maar liefst een maand uitschakelden. De puber uit Miami werd de jongste persoon ooit die werd opgesloten voor cybercriminaliteit.

Lees verder

Missie & Visie

De missie en visie van een onderneming zijn in eerste instantie een visitekaartje voor de buitenwereld. Ze maken in een klap duidelijk waar de onderneming voor staat en wat de meerwaarde van de onderneming is. Een scherpe missie en visie van een onderneming zijn van onmisbaar belang voor de juiste positionering als onderneming. Elke startende onderneming, ofwel Startup genaamd, moet zwoegen en zweten om hun business succesvol te maken. The CountrySite is een Startup, maar met ervaring. Een goed doordachte, duidelijk afgebakend en inspirerende missie & visie zijn het kloppend hart van mijn onderneming.

Lees verder

The CountrySite

Fantastisch om te zien hoe snel tijden veranderen. Althans voor mij persoonlijk dan. Ik hou van technologie, ik hou van veranderingen, verbeteringen en efficiëntie. Sinds de komst van het internet is onze economie er met rasse schreden op vooruit gegaan. In slechts enkele jaren tijd hebben we alle online beschikbare informatie in handig pocketformaat in onze broekzak steken. We zijn slimmer, beter en sneller dan ooit tevoren. Niets kan ons nog onopgemerkt voorbij gaan. We zijn continue online. Is jouw bedrijf dit ook?

Lees verder