DATA-INZICHTEN

Diensten – Data-inzichten

DATA-INZICHTEN

DATAPLATFORM

Qlik Sense dataplatform

Het dataplatform Qlik Sense geeft je een stand van zaken op elk gewenst moment en laat toe om beslissingen te nemen op basis van een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke weergave van al je bedrijfsgegevens.

VOORDELEN

Modern dataplatform

Visualiseer je data

Overzichtelijk

Intuïtief

EMBEDDED ANALYTICS

Eenvoudige integraties

Embed de visualisaties rechtstreeks in je bedrijfssoftware. Zo heb je geen extra platform nodig om je data gecombineerd te krijgen. In een mum van tijd verrijk je je bedrijfssoftware met sterke inzichten.

VOORDELEN

Directe integratie

Geen extra platform

Verrijk je inzichten

Neem betere beslissingen

WEBBASED

Altijd bij de hand

Qlik Sense vraagt geen lokale installatie. Je logt gewoon in via je browser. Hier bouw je je dashboards en analyseer je de data. Desktop of mobiel? Maakt niet uit. Qlik Sense werkt altijd en overal.

VOORDELEN

Responsive design

Altijd bij de hand

Zero IT footprint

HTML5, CSS en Java

INTUÏTIEF

Qlik Sense for dummies

Qlik Sense vereist geen technische kennis. Via drag-en-drop sleep je de meest sprekende grafieken op je dashboard. Qlik Sense geeft je ook suggesties over de beste visualisatie. Was alles maar zo eenvoudig.

VOORDELEN

Geen letter code

Stelt zelf visualisaties voor

Associeer data

Drag-en-drop

BENIEUWD NAAR ONZE CASES?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of bekijk onze portfolio.

 1. Step 1

 2. Step 2

 3. Step 3

 4. Step 4

TESTIMONIALS

 1. Ik wil jullie bedanken voor het persoonlijk contact en jullie professionele input. Ik ben zeer blij met het eindresultaat!

  Jesse Labeur - Zaakvoerder Pazyryk
 2. De website van Fracarita Belgium, mijn werkgever, was al een tijdje aan vernieuwing toe. Ik nam contact op met Benjamin van The Countrysite en we hadden al heel snel een plan en ontwerp voor een nieuwe, moderne, responsive website. Ondertussen staat die online en krijgen we alleen maar lovende commentaren! Het resultaat van een professionele, hands-on-aanpak van Benjamin en zijn team. Top!

  Jonas Scherrens - Communicatieverantwoordelijke Fracarita Belgium
 3. The CountrySite ondersteunt mij enorm in mijn Marketingcampagnes. Een goede opvolging bij nieuwe projecten, directe actie bij vragen en eigenhandig aanbrengen van nieuwe ideeën liggen aan de basis van onze goede samenwerking.

  Tom Vanden Eynde - Zaakvoerder SaniTom
 4. Na een aantal slechte ervaringen met agencies uit het Brugse, werd mij aangeraden om met The CountrySite uit Damme te werken. Een GOUDEN TIP die ik al veel eerder had moeten krijgen!

  Maxim Rachman - Zaakvoerder RACHMAN

CONTACTGEGEVENS

LAAT ONS KENNISMAKEN


EXTRA DIENSTEN

We hebben nog veel meer in onze mars.

The CountrySite legt de lat hoog. Wij gaan verder dan de basis en de standaard en bekijken voor elk project het totaalplaatje. Onze diensten volgen deze visie.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het structureren van informatie op je site om optimaal te scoren in zoekmachines zoals Google.

Responsive design

Met een responsive design laat je website zich perfect consulteren ongeacht het scherm of (mobiel) toestel dat je bezoeker gebruikt.

Mailoplossingen

E-mail hosting, een e-mailadres met je eigen domeinnaam, enz. The CountrySite biedt altijd een oplossing op maat van jouw wensen.

Bedrijfshuisstijl

Wees onderscheidend en uniek met een krachtige huisstijl. Het is ideale manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld.

Je hebt een website maar deze brengt niets op?

Wanneer een website goed gebouwd is, dan brengt ze rendement met zich mee. Is dit niet het geval dan analyseren we graag even jouw site en leggen we zo de pijnpunten bloot.