GRAFISCH DESIGN

Diensten – Grafisch Design

JE BEDRIJFSIDENTITEIT VERTAALD IN EEN ORIGINEEL EN OVERTUIGEND GRAFISCH ONTWERP

HUISSTIJL

Opvallen is de boodschap

Een huisstijl geeft je bedrijf een eigen gezicht op basis van kleuren, logo, foto’s en videomateriaal. Dankzij je huisstijl spring je eruit in de massa en ben je herkenbaar.

VOORDELEN

Eigen huisstijl

Uniek onderscheid

Meteen herkenbaar

Professioneel design

LOGO

Stap 1 in online marketing

Een logo is een samenvatting van jouw bedrijfsidentiteit, huisstijl en manier van werken. Het bevat alles waar je onderneming voor staat. Daarom is het ontwerpen van je logo ook de eerste stap in onze aanpak van je online marketing.

VOORDELEN

Professioneel logo

Unieke bedrijfsidentiteit

Overal herbruikbaar

Bepalend voor huisstijl

ARTWORK

Ongebreidelde creativiteit werkt

Wil je een unieke vector art laten maken? Een gefotoshopt beeld van jouw kantoor in The Empire State Building? Of gepersonaliseerde animaties van jou en jouw collega’s? The CountrySite komt steeds origineel uit de hoek.

VOORDELEN

Creatieve ontwerpen

Entertain je klanten

Onbeperkte mogelijkheden

Kom verrassend voor de dag

OFFLINE

Onderscheidend drukwerk

Print is niet dood! Business cards, flyers, presentatiemappen, productfolders of promotiefolders, bedankingskaartjes of nieuwjaarskaartjes… Wij zorgen voor creatief en kwalitatief drukwerk.

VOORDELEN

Steeds met proefadruk

Uiterst kwalitatief drukwerk

Snel, correct en voordelig

Alles wat je nodig hebt

BENIEUWD NAAR ONZE CASES?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of bekijk onze portfolio.

 1. Step 1

 2. Step 2

 3. Step 3

 4. Step 4

TESTIMONIALS

 1. Ik wil jullie bedanken voor het persoonlijk contact en jullie professionele input. Ik ben zeer blij met het eindresultaat!

  Jesse Labeur - Zaakvoerder Pazyryk
 2. De website van Fracarita Belgium, mijn werkgever, was al een tijdje aan vernieuwing toe. Ik nam contact op met Benjamin van The Countrysite en we hadden al heel snel een plan en ontwerp voor een nieuwe, moderne, responsive website. Ondertussen staat die online en krijgen we alleen maar lovende commentaren! Het resultaat van een professionele, hands-on-aanpak van Benjamin en zijn team. Top!

  Jonas Scherrens - Communicatieverantwoordelijke Fracarita Belgium
 3. The CountrySite ondersteunt mij enorm in mijn Marketingcampagnes. Een goede opvolging bij nieuwe projecten, directe actie bij vragen en eigenhandig aanbrengen van nieuwe ideeën liggen aan de basis van onze goede samenwerking.

  Tom Vanden Eynde - Zaakvoerder SaniTom
 4. Na een aantal slechte ervaringen met agencies uit het Brugse, werd mij aangeraden om met The CountrySite uit Damme te werken. Een GOUDEN TIP die ik al veel eerder had moeten krijgen!

  Maxim Rachman - Zaakvoerder RACHMAN

CONTACTGEGEVENS

LAAT ONS KENNISMAKEN


EXTRA DIENSTEN

We hebben nog veel meer in onze mars.

The CountrySite legt de lat hoog. Wij gaan verder dan de basis en de standaard en bekijken voor elk project het totaalplaatje. Onze diensten volgen deze visie.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het structureren van informatie op je site om optimaal te scoren in zoekmachines zoals Google.

Responsive design

Met een responsive design laat je website zich perfect consulteren ongeacht het scherm of (mobiel) toestel dat je bezoeker gebruikt.

Mailoplossingen

E-mail hosting, een e-mailadres met je eigen domeinnaam, enz. The CountrySite biedt altijd een oplossing op maat van jouw wensen.

Bedrijfshuisstijl

Wees onderscheidend en uniek met een krachtige huisstijl. Het is ideale manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld.

Je hebt een website maar deze brengt niets op?

Wanneer een website goed gebouwd is, dan brengt ze rendement met zich mee. Is dit niet het geval dan analyseren we graag even jouw site en leggen we zo de pijnpunten bloot.