MARKETING

Diensten – Marketing

VEROVER DE WERELD MET DOELTREFFENDE ONLINE MARKETING

GOOGLE

Wie zoekt die vindt

Gevonden worden is het absolute nulpunt. Daarmee begint het. We zorgen ervoor dat je gevonden wordt met betalende advertenties (SEA) of aan de hand van geschreven inhoud die jouw bedrijf, diensten of producten aanbelangt (SEO).

VOORDELEN

Goed scoren op Google

Trek nieuwe klanten aan

Wordt snel gevonden

Spreek nieuwe regio's aan

BRANDING

Bouwen aan je imago

Je diensten of producten zonder meer vooruitschuiven met promoties zal niet de beste resultaten opleveren. Je moet een imago bouwen rond je merk. Pas als je online reclame inspeelt op de emoties van je klant, spreken we van succesvolle branding.

VOORDELEN

Imago ondersteunend

Creëer emotie

Wees uniek

Spreek doelgericht je publiek aan

CONTENT

Content is de hoeksteen van je site

Bewijs dat je de meeste expertise bezit of veel creatiever bent dan je concurrent. Wees inventief en creëer extra inhoud die gerelateerd is aan jouw producten of diensten. We zetten je graag op weg.

VOORDELEN

Content is king

Bewijs je expertise

Adviseer je klant

Think outside the box

ANALYSE

Gecontroleerd handelen

Eén gouden formule om succesvol te zijn op het net bestaat helaas niet. Precies daarom analyseren we onze inspanningen zeer nauwkeurig. Zo slagen we erin om succesvolle acties voor jouw business aan te duiden en te vergroten.

VOORDELEN

Meten is weten

Stuur tijdig bij

Meetbare resultaten

Neem nog betere beslissingen

BENIEUWD NAAR ONZE CASES?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of bekijk onze portfolio.

 1. Step 1

 2. Step 2

 3. Step 3

 4. Step 4

TESTIMONIALS

 1. Ik wil jullie bedanken voor het persoonlijk contact en jullie professionele input. Ik ben zeer blij met het eindresultaat!

  Jesse Labeur - Zaakvoerder Pazyryk
 2. De website van Fracarita Belgium, mijn werkgever, was al een tijdje aan vernieuwing toe. Ik nam contact op met Benjamin van The Countrysite en we hadden al heel snel een plan en ontwerp voor een nieuwe, moderne, responsive website. Ondertussen staat die online en krijgen we alleen maar lovende commentaren! Het resultaat van een professionele, hands-on-aanpak van Benjamin en zijn team. Top!

  Jonas Scherrens - Communicatieverantwoordelijke Fracarita Belgium
 3. The CountrySite ondersteunt mij enorm in mijn Marketingcampagnes. Een goede opvolging bij nieuwe projecten, directe actie bij vragen en eigenhandig aanbrengen van nieuwe ideeën liggen aan de basis van onze goede samenwerking.

  Tom Vanden Eynde - Zaakvoerder SaniTom
 4. Na een aantal slechte ervaringen met agencies uit het Brugse, werd mij aangeraden om met The CountrySite uit Damme te werken. Een GOUDEN TIP die ik al veel eerder had moeten krijgen!

  Maxim Rachman - Zaakvoerder RACHMAN

CONTACTGEGEVENS

LAAT ONS KENNISMAKEN


EXTRA DIENSTEN

We hebben nog veel meer in onze mars.

The CountrySite legt de lat hoog. Wij gaan verder dan de basis en de standaard en bekijken voor elk project het totaalplaatje. Onze diensten volgen deze visie.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het structureren van informatie op je site om optimaal te scoren in zoekmachines zoals Google.

Responsive design

Met een responsive design laat je website zich perfect consulteren ongeacht het scherm of (mobiel) toestel dat je bezoeker gebruikt.

Mailoplossingen

E-mail hosting, een e-mailadres met je eigen domeinnaam, enz. The CountrySite biedt altijd een oplossing op maat van jouw wensen.

Bedrijfshuisstijl

Wees onderscheidend en uniek met een krachtige huisstijl. Het is ideale manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld.

Je hebt een website maar deze brengt niets op?

Wanneer een website goed gebouwd is, dan brengt ze rendement met zich mee. Is dit niet het geval dan analyseren we graag even jouw site en leggen we zo de pijnpunten bloot.