fbpx

FRACARITA

Portfolio – FRACARITA

FRACARITA Belgium is de Belgische ngo voor ontwikkelingssamenwerking van de internationale congregatie Broeders Van Liefde. Fracarita werd in 1967 opgericht onder de naam Careas. De organisatie ondersteunt wereldwijd de projecten van de Congregatie in de domeinen van geestelijke gezondheidszorg, zorg voor personen met een beperking en onderwijs.

Digitalisering & rebranding zetten Fracarita op het juiste spoor

In The CountrySite vond de communicatiedienst van Fracarita Belgium de geknipte partner om de digitalisatie van hun projecten in goede banen te leiden. Met een volledige rebranding van de website en aangepaste communicatiemiddelen slaagden we erin om de organisatie meer in de kijker te zetten. The CountrySite zette voor hen een framework op zodat de verdere invulling van de site in een gecontroleerde omgeving kan gebeuren.

In het oog springend en wervend

De nieuwe website zet de verschillende projecten en initiatieven nu veel beter in de verf. Het resultaat mag er zijn. De kleuren zijn perfect afgestemd op de huisstijl van de ngo en het design van de website bevat een goed opgebouwde user experience.

Futureproof dankzij een goede basis

De nieuwe website steunt op een sterk fundament. Vanaf nu is het voor de dienst Communicatie een koud kunstje om nieuwe landingpagina’s op te zetten om hun initiatieven te promoten. Nu is Fracarita werkelijk helemaal toegerust om succesvol mee te surfen op de online trend.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de website: https://fracarita-belgium.org/

Tags

Web

Design

Graphic

Visual

Je hebt een website maar deze brengt niets op?

Wanneer een website goed gebouwd is, dan brengt ze rendement met zich mee. Is dit niet het geval dan analyseren we graag even jouw site en leggen we zo de pijnpunten bloot.

error: