fbpx

LAMEIRE-SERVICE

Portfolio – LAMEIRE-SERVICE

Lameire Service is een aannemersbedrijf in Damme. Het bedrijf bestaat al meer dan tien jaar en in de regio zijn ze een gevestigde waarde voor sanitaire installaties en reparaties, elektriciteitswerken, groene energie-oplossingen, verlichting, centrale verwarming en ventilatie. Ze hebben veel ervaring met werken in de woningen in landelijke stijl die het Damse platteland sieren.

Drie problemen vastgesteld en aangepakt

Scoren op Google lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het helemaal niet. Zo was Lameire Service enkel terug te vinden onder zijn eigen bedrijfsnaam. Wie bijvoorbeeld op zoek was naar een elektricien vond het bedrijf dus niet terug. De website genereerde dan ook veel te weinig nieuwe aanvragen.

Mobiel surfen zit in de lift. Meer en meer mensen nemen de kortste weg naar informatie en dat is natuurlijk de smartphone. De voormalige website van Lameire Service was echter niet geschikt om mobiel te raadplegen. Dan haken bezoekers natuurlijk snel af. Bovendien maakte de site met zijn verouderde lay-out weinig indruk.

Een degelijke beveiliging van een website is noodzakelijk voor een stabiel functioneren. Door de ondermaatse beveiliging van de website werd deze meermaals het slachtoffer van spam en zelfs virussen. Het ging zover dat de site soms zelfs offline ging.

Een nieuwe website: helemaal mee en 100% klaar voor de toekomst.

Om bovenstaande problemen op te lossen deed zaakvoerder Wim Claeys een beroep op The CountrySite. Wij stelden een moderne en frisse lay-out voor met focus op de projecten van Lameire Service. Bovendien zit de site technisch en inhoudelijk zo in elkaar dat Google de informatie oppikt en toont aan surfers. Onze vaste fotograaf nam professionele foto’s van vier verschillende projecten. Deze beelden vormden een bron van inspiratie voor het ontwerp van de website.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de website: https://lameire-service.be

Tags

Web

Design

Graphic

Visual

Je hebt een website maar deze brengt niets op?

Wanneer een website goed gebouwd is, dan brengt ze rendement met zich mee. Is dit niet het geval dan analyseren we graag even jouw site en leggen we zo de pijnpunten bloot.

error: