fbpx

SANITOM

Portfolio – SANITOM

SANITOM

SaniTom is een sanitair bedrijf dat vanuit een gezonde groei nood had aan een moderne, sprekende website die past bij de huidige schaal van deze goed draaiende bvba.

Gezonde groei vraagt om een volwassen website.

Het loodgietersbedrijf SaniTom groeide in vijf jaar tijd uit van een eenmanszaak tot een bruisende bvba met heel wat aanzien in en rond Aalter. Een nieuwe website moest de focus leggen op drie belangrijke zaken: de drie hoofdactiviteiten van SaniTom, de manier van werken en de voorstelling als een gezond en sterk sanitair bedrijf. Met deze opdracht ging The CountrySite aan het werk.

Totaalprojecten, badkamerrenovaties en depannages: hier is SaniTom mee bezig!

Je kan er niet naast kijken. De drie hoofdactiviteiten van SaniTom zetten we op de homepage duidelijk in de verf door elke activiteit een icoon mee te geven in een contrastkleur. De belangrijkste knoppen op de site hebben een blauwe contrastkleur. Door deze toe te passen op de iconen van de hoofdactiviteiten wordt de aandacht van de bezoeker getrokken.

Ambitieuze plannen vragen een goede aanpak.

Het is een slogan van SaniTom waar we ons perfect in kunnen vinden. Om de werkwijze van SaniTom voor te stellen aan de klant maken we gebruik van een tijdslijn. Die geeft het verloop van een badkamerproject weer in heldere en logische stappen. Dat weerspiegelt de projectgedrevenheid en gestructureerde aanpak van SaniTom.

In de laatste stap verwijst SaniTom naar zijn referenties: een bewijs van hun vertrouwen in de kwaliteit van het geleverde werk. Elke klant is een referentie voor SaniTom. Om de constante groei van het bedrijf te illustreren voegden we aan de site ook een vacaturepagina toe.

Het resultaat mag gezien worden én werkt.

Sinds de lancering van de nieuwe website zijn de aanvragen per week gestegen met 25%. Ook het type van werkaanvragen is geëvolueerd. Het gaat niet meer om kleine karweitjes, maar meer en meer om grotere nieuwbouwprojecten.

In het verlengde van de nieuwe website ontfermt The CountrySite zich ook over het grafisch materiaal van SaniTom. De visitekaartjes, de flyers en de presentatiemappen dragen dezelfde huisstijl die we definieerden voor de online aanwezigheid.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de website: https://sanitom.be

Tags

Web

Design

Graphic

Visual

Je hebt een website maar deze brengt niets op?

Wanneer een website goed gebouwd is, dan brengt ze rendement met zich mee. Is dit niet het geval dan analyseren we graag even jouw site en leggen we zo de pijnpunten bloot.

error: