WEBAPPLICATIES

Diensten – WEBAPPLICATIES

HOE WIJ MET ONZE WEBAPPLICATIES JOUW ONLINE BUSINESS NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN.

CONTROLEPANEEL

Hou de touwtjes in handen

Met behulp van een trendy en intuïtief vormgegeven controlepaneel bouwen wij de volledige flow van jouw project in een mum van tijd. Het platform maakt gebruik van de laatste nieuwe technologieën op de markt en is bovendien nog eens zeer eenvoudig in gebruik.

VOORDELEN

Trendy & intuïtief

Efficiënt

Moderne technologie

Snel aanpasbaar

FLOWCHART

Processen ontrafeld

Een flowchart is een schematische voorstelling van een proces. Door het proces op papier uit te tekenen kan het sneller begrepen worden en kunnen vooral sneller fouten of optimalisaties ontdekt worden.

VOORDELEN

Proces optimalisatie

Legt pijnpunten bloot

Suggereert verbeterpunten

Overzichtelijk

CLOUDOPLOSSINGEN

Al het goede zit in de cloud

Zet een volgende stap in de digitale transformatie van je bedrijf door te werken in de cloud. Gebruikers krijgen toegang via het internet tot software applicaties, middelen en diensten op een schaalbare manier. Snel, efficiënt en betaalbaar.

POPULAR FEATURES

Geen infrastructuur

Werk van overal

Veilig

Schaalbaar & flexibel

WORKFLOW AUTOMATION

Automatisatie stroomlijnt je organisatie

Wanneer een bezoeker op de website of webshop inlogt, zijn meteen alle gegevens die in jouw bezit zijn van deze klant hieraan gelinkt. Een bestelling van deze klant in de webshop triggert automatisch een order vanuit het ERP-systeem naar de CRM alsook naar de productieafdeling. Zo is Sales meteen op de hoogte van de bestelling en gaat de productie meteen aan de slag.

VOORDELEN

Automatisatie

Operationele efficiëntie

Maakt je bedrijf schaalbaar

Snellere verwerking van data

BENIEUWD NAAR ONZE CASES?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of bekijk onze portfolio.

 1. Step 1

 2. Step 2

 3. Step 3

 4. Step 4

TESTIMONIALS

 1. Ik wil jullie bedanken voor het persoonlijk contact en jullie professionele input. Ik ben zeer blij met het eindresultaat!

  Jesse Labeur - Zaakvoerder Pazyryk
 2. De website van Fracarita Belgium, mijn werkgever, was al een tijdje aan vernieuwing toe. Ik nam contact op met Benjamin van The Countrysite en we hadden al heel snel een plan en ontwerp voor een nieuwe, moderne, responsive website. Ondertussen staat die online en krijgen we alleen maar lovende commentaren! Het resultaat van een professionele, hands-on-aanpak van Benjamin en zijn team. Top!

  Jonas Scherrens - Communicatieverantwoordelijke Fracarita Belgium
 3. The CountrySite ondersteunt mij enorm in mijn Marketingcampagnes. Een goede opvolging bij nieuwe projecten, directe actie bij vragen en eigenhandig aanbrengen van nieuwe ideeën liggen aan de basis van onze goede samenwerking.

  Tom Vanden Eynde - Zaakvoerder SaniTom
 4. Na een aantal slechte ervaringen met agencies uit het Brugse, werd mij aangeraden om met The CountrySite uit Damme te werken. Een GOUDEN TIP die ik al veel eerder had moeten krijgen!

  Maxim Rachman - Zaakvoerder RACHMAN

CONTACTGEGEVENS

LAAT ONS KENNISMAKEN


EXTRA DIENSTEN

We hebben nog veel meer in onze mars.

The CountrySite legt de lat hoog. Wij gaan verder dan de basis en de standaard en bekijken voor elk project het totaalplaatje. Onze diensten volgen deze visie.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het structureren van informatie op je site om optimaal te scoren in zoekmachines zoals Google.

Responsive design

Met een responsive design laat je website zich perfect consulteren ongeacht het scherm of (mobiel) toestel dat je bezoeker gebruikt.

Mailoplossingen

E-mail hosting, een e-mailadres met je eigen domeinnaam, enz. The CountrySite biedt altijd een oplossing op maat van jouw wensen.

Bedrijfshuisstijl

Wees onderscheidend en uniek met een krachtige huisstijl. Het is ideale manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld.

Je hebt een website maar deze brengt niets op?

Wanneer een website goed gebouwd is, dan brengt ze rendement met zich mee. Is dit niet het geval dan analyseren we graag even jouw site en leggen we zo de pijnpunten bloot.