WEBDESIGN

Diensten – Webdesign

MAAK EEN BLIJVENDE INDRUK

CONTROLEPANEEL

Hou de touwtjes in handen

Wij zetten met een trendy en intuïtief controlepaneel snel en efficiënt de volledige flow op van jouw project. Het platform gebruikt de modernste technologieën en is bovendien zeer eenvoudig in gebruik.

VOORDELEN

Trendy en intuïtief

Efficiënt

Moderne technologie

Snel aanpasbaar

EXPANSIE

The sky is the limit

Je onderneming groeit. Laat je online aanwezigheid meegroeien. Ga voor meer efficiëntie door je CRM te koppelen aan je website. Of realiseer mooie opportuniteiten met een eigen webshop.

VOORDELEN

Schaalbaar naar jouw wens

Gecontroleerde groei

Optimalisatie van je processen

Meetbare resultaten

GRAFISCH MATERIAAL

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Beelden maken je website. Punt. The CountrySite werkt samen met een foto- en videograaf om je realisaties op de meest sprekende wijze in beeld te brengen.

VOORDELEN

Spraakmakende beelden

Fotograaf

Videograaf

Etaleer je realisaties

HANDLEIDING

Voor een goed begrip

In een heldere handleiding lees je hoe je je eigen website kan aanpassen. Zo heb je de volledige controle in eigen handen. Uiteraard kan je alles ook aan ons overlaten. Wij doen het graag.

VOORDELEN

Zelf aanpasbaar

Controle over je site

Handig document

Snel geholpen

BENIEUWD NAAR ONZE CASES?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of bekijk onze portfolio.

 1. Step 1

 2. Step 2

 3. Step 3

 4. Step 4

TESTIMONIALS

 1. Ik wil jullie bedanken voor het persoonlijk contact en jullie professionele input. Ik ben zeer blij met het eindresultaat!

  Jesse Labeur - Zaakvoerder Pazyryk
 2. De website van Fracarita Belgium, mijn werkgever, was al een tijdje aan vernieuwing toe. Ik nam contact op met Benjamin van The Countrysite en we hadden al heel snel een plan en ontwerp voor een nieuwe, moderne, responsive website. Ondertussen staat die online en krijgen we alleen maar lovende commentaren! Het resultaat van een professionele, hands-on-aanpak van Benjamin en zijn team. Top!

  Jonas Scherrens - Communicatieverantwoordelijke Fracarita Belgium
 3. The CountrySite ondersteunt mij enorm in mijn Marketingcampagnes. Een goede opvolging bij nieuwe projecten, directe actie bij vragen en eigenhandig aanbrengen van nieuwe ideeën liggen aan de basis van onze goede samenwerking.

  Tom Vanden Eynde - Zaakvoerder SaniTom
 4. Na een aantal slechte ervaringen met agencies uit het Brugse, werd mij aangeraden om met The CountrySite uit Damme te werken. Een GOUDEN TIP die ik al veel eerder had moeten krijgen!

  Maxim Rachman - Zaakvoerder RACHMAN

CONTACTGEGEVENS

LAAT ONS KENNISMAKEN


EXTRA DIENSTEN

We hebben nog veel meer in onze mars.

The CountrySite legt de lat hoog. Wij gaan verder dan de basis en de standaard en bekijken voor elk project het totaalplaatje. Onze diensten volgen deze visie.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het structureren van informatie op je site om optimaal te scoren in zoekmachines zoals Google.

Responsive design

Met een responsive design laat je website zich perfect consulteren ongeacht het scherm of (mobiel) toestel dat je bezoeker gebruikt.

Mailoplossingen

E-mail hosting, een e-mailadres met je eigen domeinnaam, enz. The CountrySite biedt altijd een oplossing op maat van jouw wensen.

Bedrijfshuisstijl

Wees onderscheidend en uniek met een krachtige huisstijl. Het is ideale manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld.

Je hebt een website maar deze brengt niets op?

Wanneer een website goed gebouwd is, dan brengt ze rendement met zich mee. Is dit niet het geval dan analyseren we graag even jouw site en leggen we zo de pijnpunten bloot.