WEBSHOP

Diensten – Webshop

EEN WEBSHOP GEBOUWD OP DE GROEI

GOOGLE

Wie zoekt die vindt

Een winkel in de woestijn trekt geen klanten. Dat geldt ook voor webshops. De shop moet uitstekend vindbaar zijn via zoekmachines zoals Google. We zorgen dat koopklare klanten hun producten vinden in jouw webshop.

VOORDELEN

Verkoop via het internet

Bereik een grotere doelgroep

Verkoop dag en nacht, 24/7

Gebouwd met Magento

BETALINGSPLATFORM

Omdat geld moet kunnen rollen

Snel, eenvoudig en vooral uiterst veilig betalen via smartphone, gezichtsherkenning of vingerafdruk. Alle oplossingen zijn erop gericht om de transactie zo snel en veilig mogelijk te verzilveren.

VOORDELEN

Uiterst veilig

Snel en gemakkelijk

Mobiele betalingen

Verkoop nu nog sneller

CONTROLEPANEEL

Hou de touwtjes in handen

Met een trendy en intuïtief controlepaneel zetten we snel en efficiënt de volledige flow op van jouw project. Het platform gebruikt de modernste technologieën en is bovendien zeer eenvoudig in gebruik.

VOORDELEN

Trendy & intuïtief

Efficiënt

Moderne technologie

Snel aanpasbaar

EXPANSIE

The sky is the limit

De shop draait goed en de marketingdoelstellingen worden behaald. Misschien is de tijd nu rijp om ook uw CRM te koppelen, of het voorraadbeheer en facturatiesysteem? Extra integraties verhogen de efficiëntie en zorgen voor meer groei.

VOORDELEN

Schaalbaar naar jouw wenst

Gecontroleerde groei

Optimalisatie van je processen

Meetbare resultaten

BENIEUWD NAAR ONZE CASES?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of bekijk onze portfolio.

 1. Step 1

 2. Step 2

 3. Step 3

 4. Step 4

TESTIMONIALS

 1. Ik wil jullie bedanken voor het persoonlijk contact en jullie professionele input. Ik ben zeer blij met het eindresultaat!

  Jesse Labeur - Zaakvoerder Pazyryk
 2. De website van Fracarita Belgium, mijn werkgever, was al een tijdje aan vernieuwing toe. Ik nam contact op met Benjamin van The Countrysite en we hadden al heel snel een plan en ontwerp voor een nieuwe, moderne, responsive website. Ondertussen staat die online en krijgen we alleen maar lovende commentaren! Het resultaat van een professionele, hands-on-aanpak van Benjamin en zijn team. Top!

  Jonas Scherrens - Communicatieverantwoordelijke Fracarita Belgium
 3. The CountrySite ondersteunt mij enorm in mijn Marketingcampagnes. Een goede opvolging bij nieuwe projecten, directe actie bij vragen en eigenhandig aanbrengen van nieuwe ideeën liggen aan de basis van onze goede samenwerking.

  Tom Vanden Eynde - Zaakvoerder SaniTom
 4. Na een aantal slechte ervaringen met agencies uit het Brugse, werd mij aangeraden om met The CountrySite uit Damme te werken. Een GOUDEN TIP die ik al veel eerder had moeten krijgen!

  Maxim Rachman - Zaakvoerder RACHMAN

CONTACTGEGEVENS

LAAT ONS KENNISMAKEN


EXTRA DIENSTEN

We hebben nog veel meer in onze mars.

The CountrySite legt de lat hoog. Wij gaan verder dan de basis en de standaard en bekijken voor elk project het totaalplaatje. Onze diensten volgen deze visie.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is het structureren van informatie op je site om optimaal te scoren in zoekmachines zoals Google.

Responsive design

Met een responsive design laat je website zich perfect consulteren ongeacht het scherm of (mobiel) toestel dat je bezoeker gebruikt.

Mailoplossingen

E-mail hosting, een e-mailadres met je eigen domeinnaam, enz. The CountrySite biedt altijd een oplossing op maat van jouw wensen.

Bedrijfshuisstijl

Wees onderscheidend en uniek met een krachtige huisstijl. Het is ideale manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld.

Je hebt een website maar deze brengt niets op?

Wanneer een website goed gebouwd is, dan brengt ze rendement met zich mee. Is dit niet het geval dan analyseren we graag even jouw site en leggen we zo de pijnpunten bloot.